PLOG – 15 januari 2014

1

7:11 uur. Buh. Opstaan! Omdat ik een gekke hersenkronkel heb – en vast niet de enige ben die dat heeft – staat  mijn wekker altijd 10 minuten voor en gaat ‘ie standaard af op oneven minuten, bij voorkeur één na de vijf. Snapt u het nog?!

2

Traplopen met licht aan de horizon.

3

Ik schijn een soort van groen-sensor te hebben want als ik in een auto zit gebeurt dit vaker. Heel handig wanneer je regelmatig aan de late kant bent.

4

Goedemorgen! Daar ben ik weer! (Hier geldt een meldplicht)

5 6

Aangezien ik vorige week al mijn flexwerkplek en die schattige naalden heb laten zien deze keer maar een paar plaatjes van de ergo gerelateerde zaken.

7

Na het fysieke werk had ik – welverdiend – een uurtje pauze. Ik had geen zin om sociaal te doen. Ik dronk cappuccino, las een paar hoofdstukken van/in/uit Stern en luisterde via mijn mobiel naar Henkcyclopedie op KX Radio.

8

Ik zat aan tafel 25, samen met Kerrie, Paprika, Nootmuskaat en Peper – Zout was zich elders aan het vermaken. Of was het nou tafel 32? Aaargh! Er was trouwens geen ober te bekennen dus die zal wel ontslag hebben gekregen dankzij al die verwarrende tafelnummers.

9

Lift-buttons! Als ik hier sta moet ik altijd aan de grootgeboezemde assistente van Buzz! denken: “Druk op de rode zoemer..”. Zal ik het doen?

10

Voor een artikel had ik wat foto’s uitgezocht die gescand moesten worden dus ging ik langs Melissa – die ik daarna wel kon opeten uit dankbaarheid. Zij dacht daar echter anders over.

11

Ik wil hier iedere keer als ik er langs loop zo graag naar binnen wandelen en uren rondkijken. Helaas zou dat nu betekenen dat ik uren naar muren zou staren; de winkel is leeg. Geen bakken vol vinyl meer. Rock It No More..

12

Bij thuiskomst trof ik dit moeilijk leesbare briefje in de centrale hal.  Na ontcijfering, waarom heet dat eigenlijk zo, ontlettering zou beter passen, was de boodschap duidelijk – en niet aan mij gericht. Ik had jullie graag de verboden laten zien die overal waren opgehangen maar deze vermanende rebel had alles al van de muren getrokken.

13

“Dag, Nelson!”, pfieuw, meneer Mandela werd niet aangezien voor verbod. Laten we hopen dat hij ook hier de vrede kan bewaren.

14

‘s Middags deed ik een dutje, hoewel.. Dit was de tijd waarop ik wakker werd en ik zal maar niet zeggen wanneer ik ging slapen.

16

Gespuis gespot! Het bleek mijn moeder – in een hoodie!! – te zijn die dankzij de vieze cameralens bijna onherkenbaar was.

17

James zat vlak hiervoor nog in haar favoriete (speel)bak, waar ze eigenlijk in zou moeten poepen. Dat had een leuke foto opgeleverd. Maar ja, zoals je al weet wil James niet graag leuk op de foto. Mevrouw huppelt graag rond op een zachte ondergrond dus, foeilelijk of niet, zij vraagt en ik lever.

18

Nachtwerk. In de Freakolympics database stonden deze week weer heel fijne plaatjes, waaronder deze.

 

Share Button