PLOG – 20 januari 2014

1

Brrr. Om niet blauw van de kou – op deze kleurbenoemde maandag – te worden met de Toet Toet op stap gegaan. Ik had graag een herinnering achtergelaten voor deze idiootparkeerder maar braaf als ik ben heb ik mezelf er maar tussendoor gepropt.

2

 Ik bezocht mijn derde huis. Groot is ‘ie hè? Hij is dan ook het duurst.

3.1

Uiteraard duurde het wachten weer lang. (Nee, ik had geen über fluffy berenpak aan)

3

Altijd handig om te weten waar ik in geval van nood het pand kan verlaten. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik vrijwel overal vergeet te kijken waar de nooduitgang is en ik ‘m deze keer alleen zag omdat ik een foto wilde maken.

4

Deze wil ik na elk bezoek graag meenemen. Ze zitten heerlijk en passen goed bij de inrichting van mijn andere huis. Maar stelen mag niet , helaas..

5

Deze wil ik ook wel graag hebben. Zou er überhaupt iemand zijn die zo’n ding in z’n huis heeft?

6

De hel voor mensen met een linker lamme tak – zoals ik. Zie dat kaartje maar eens in de gleuf te krijgen als je arm niet naar je luistert. Hoe het uiteindelijk gelukt is verklap ik niet.

7

Hier mag tegenwoordig bijna niks meer.

8

Dit was de uiterst vriendelijke reactie op het vrijwel onleesbare briefje van de vermanende buurman. Inloopkleerkast. Er staat een flink geklede vent op het balkon.

10

Nelson heeft de vrede niet kunnen bewaren. Misschien kunnen we de computernerd bellen, die fixt zo te zien dingen voor een schappelijke prijs. Lukt het ook hem niet dan weten we in ieder geval wanneer het vuil wordt opgehaald.

11

Ik zag door de pony mezelf niet meer, wel dat het douchegordijn er wat scheef bijhangt.

12

Blij hoofd dat weer kan zien! Ik heb geen ogen in mijn rug maar wat ik wel weet is dat de kapper zich achter het gordijn had verstopt.

13

Eindelijk de foto’s opgestuurd die mogelijk voor een artikel gebruikt worden. Morgen komt er een heuse fotograaf me kieken.

14

Dit werd mijn avondeten. Nog gelukt ook! Nom nom!

15

Ik keek naar The Blacklist. De eerste paar afleveringen vond ik sterk. Helaas is het nu al afgezwakt tot een herhaling van zetten.

16

Tja. Need I say more?

20

Xandra Niehe was te gast bij RTL Late Night. Zij verloor haar man aan gevolgen van de ziekte ALS. Ik heb zelf de neuromusculaire ziekte NA, heel vervelend maar niet dodelijk.  Op Twitter stond mijn timeline vol ‘dronken Connies en domme De Leeuwtjes’ maar geen woord over dit item. Daarom schonk ik er aldaar zelf maar aandacht aan, zo ook hier.

Share Button