PLOG – week 9 2014

 

Maandag

1

Ik moest héél vroeg mijn bed uit omdat er een monteur zou komen om het kapotte luchtfilterblaassysteemding fiksen. Gelukkig paste het nieuwe onderdeel – geen idee wat het was – en hoefde niet het hele apparaat vervangen te worden. Dankzij het maken van de foto zag ik trouwens dat de hulp de volgende keer ook even het plafond van de berging mag stofzuigen.

Dinsdag

2

Het pretentieuze plannetje dat Lange Wemen heet. Alles platgooien en vervolgens alles stilleggen.

Woensdag

3

Deze stenen liggen voor de ingang van ‘t revalidatiecentrum. Ik vraag me oprecht af waarom juist déze drie woorden zijn gekozen. Niet omdat ik ze niet vind passen, integendeel, maar toch denk ik dat ik zelf voor een ander drieluik was gegaan.

4

Ik mocht badmintonnen met een ballon! Vond ik leuk.

Donderdag

5

Zie jij wat ik zie?

6

Nu wel toch?

Vrijdag

7

In mijn ‘achtertuin’ was opeens een hoop lawaai. Toen ik ging kijken bleek het Carnavaleske ‘verlichting’ te zijn. Gelukkig ben ik geen Gille de Binche in het donker tegengekomen. Brr..

Zaterdag

8

De premier is in de goot beland.

9

Wijze oproep van een schoolpleinspelertje.

Zondag

10

‘Wiefie’

11

De blikjesboom.

Share Button